frida flowers images for accessories design tote bag

Frida Kahlo buvo garsioji Meksikos dailininkė, kuri pasižymėjo ne tik savo meno kūriniais, bet ir stipriu charakteriu bei ištverme. Viena iš įdomių istorijų, susijusi su Fridos pasitikėjimu savimi, yra jos reabilitacija po siaubingos nelaimės.

1932 m. Kahlo patyrė sunkų eismo įvykį, kuris paliko jai rimtų sužalojimų, įskaitant sulaužytą stuburą ir dilbio kaulus. Dėl šių sužalojimų ji praleido ilgą laiką lovoje ir patyrė daugybę operacijų. Jos gyvenimas buvo perpildytas skausmo, tačiau šioje sunkioje padėtyje ji neprarado savo stiprumo ir kūrybinio džiaugsmo.

Ligų ir kančių laikotarpis prasidėjo nuo tada, kai ji atsisėdo lovoje, kad galėtų vėl piešti. Nežiūrint sunkumų, Frida pradėjo tapyti savo veidą miegamojo veidrodžio pagalba. Tai simbolizavo jos kovą su išoriniu vaizdu ir susidūrimą su pačia savimi.

Frida išmoko dirbti su savo kūnu ir savo padėtimi. Ji ne tik išgyveno fizinę kančią, bet ir išreiškė ją savo darbuose, sukurdama nuoširdžius ir jausmingus autoportretus bei kitus paveikslus. Jos darbuose buvo matyti stiprus asmeninis tapatumas, o kūryba tapo jausmų išreiškimo būdu.

Ši istorija iš Fridos gyvenimo rodo jos pasitikėjimą savimi ir jos gebėjimą surasti grožį net ir tamsiausiose situacijose. Jos ištvermė, kūrybiškumas ir drąsa išties yra įkvepiančios.

Mūsų naujosios Fridos, nors ir paskendę cigarečių dūmuose, bet vis tokios pat ryžtingos, kantrios ir drąsios.

Visai kaip ir jūs, mūsų mielosios.

Kviečiu užsiregistruoti, įvedant savo elektroninį adresą naujienlaiškiui ir nuolaidai gauti puslapio apačioje.

O ant paveikslėlių matote numerį. Jį galima panaudoti užsakant bet kurį mūsų gaminį su šiuo paveikslu. Būkite išskirtinės, būkite stilingos, būkite originalios.

Jūsų M.